Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Filosofiamme

Maa ja sen luonto, kasvit, eläimet, vedet ja ilma ovat tarpeelliset elämän lähteet kaikelle elämälle maapallolla.

Jatkuvan teollisen ja kaupungistumisen kehityksen myötä ihminen erkaantuu terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävästä luonnollisesta ympäristöstään. Kukat joita ostamme piristääksemme omaa tai ystävän mieltä, ovat käärityt muoviin, perunat, riisi, porkkanat ja muut ruoka aineet ovat pakattu muoviin ja valmisruoat ovat mikroon sopivassa laatikossa.

Olemme kehittyneet käsi kädessä maapallon kanssa ja me edelleen tarvitsemme kehitykseemme sen tuottamia puhtaita aineita. Kehomme tunnistaa ja hyödyntää helposti luonnon tuottamat aineet toisin kuin keinotekoisia lisäaineita sisältävät valmisruoat ja päivittäiset hygienia ja kauneustuotteet, jotka rasittavat aineenvaihduntaamme.

Hyvä olo pehmeillä arvoilla ja luonnon kanssa harmoniassa.

Me uskomme vahvasti että luonto on paras parantaja, tämä tosiasia on aina ollut ihmiskunnan tietoisuudessa. Ulla Grace perustaa kaiken työnsä ja tuotteensa kestävän kehityksen, luonnonmukaisille raaka-aineilla aina kun se on mahdollista.

Syvin toiveemme on edesauttaa luonnon arvostamista jokapäiväisessä elämässämme päivittäisillä ruoka- ja vaate- valinnoillamme, joita teemme varmistaaksemme että tulevat sukupolvetkin voivat vielä nauttia luonnon elämää ja terveyttä edistävistä vaikutuksista