Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

VIHDOINKIN LEPOA LEVOTTOMILLE JALOILLE

JOS JALAT HEILUVAT TAHTOMATTA KUIN TANSSILATTIALLA, VAIKKA KOITAT SAADA NIITÄ RAUHOITTUMAAN, ULLA GRACEN RESTLESS LEGS ON VASTAUS PULMAAN!

Levottomat jalat ovat erittäin mielenkiintoinen ilmiö. Oletko koskaan yrittänyt päästä uneen, ja tuntuu kuin jalkoja pitäisi heiluttaa ja keinuttaa jatkuvasti? Jos jalkoja yrittää pysäyttää, tulee aivan pakonomainen tarve saada ne liikkeeseen, ja unensaanti pitkittyy. Olo on turhautunut ja joskus jopa ärsyyntynyt. Mikä avuksi tähän tilanteeseen? Voiko heiluvat jalat saada pysähtymään, ja voiko myös mieli rauhoittua jalkojen mukana? Ihmiset ovat kautta aikojen hyödyntäneet luonnon kasveista ja kukista saatuja eteerisiä öljyjä, jotka tutkitusti vaikuttavat koko elimistössä sekä tuoksun välityksellä, että ihon läpi imeytymällä paikallisesti esim. lihaskudokseen. Eteerisillä öljyillä on myös merkittäviä hyötyvaikutuksia levottomien jalkojen rauhoittamisessa.

RESTLESS LEGS LOTION RAUHOITTAA SEKÄ JALAT ETTÄ MIELEN

Ulla-Maija Gracen kehittelemä Restless Legs hyödyntää monia eteerisiä öljyjä kuten Mänty, Pinus sylvestris, joka tukee nestekiertoa.
Laventeli puolestaan rauhoittaa mielen uneen ja rentouttaa lihaksia ja Piparminttu,

Piparminttu Mentha x piperita viilentää ja lievittää epämukavuutta. Restless Legs on turvallinen ja käyttövalmis sellaisenaan. Lotion on pumppupullossa, ja näin ollen helppo levittää alaraajoihin juuri ennen nukkumaanmenoa.

 

PARAS HYÖTY JUURI SINULLE

Restless Legs tuo sinulle monia hyötyvaikutuksia:

  • Rauhoittaa levottomia jalkoja nukkumaan mennessä
  • Tasapainottaa aineenvaihduntaa
  • Tyynnyttää mieltä ja kehoa edistäen unensaantia

 

Ulla Grace tuotteet ovat Ulla-Maija Gracen 30 vuoden aikana kehittämiä luonnonmukaisia hoitotuotteita. Syvällä alan kokemuksella ja ammattitaidolla hän yhdistää eteerisiä öljyjä tieteellisen sekä holistisen tiedon pohjalta Ulla Grace-tuotteiksi, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.
Ulla-Maija luennoi kansainvälisissä konferensseissa, kirjoittaa alan ammattilehdissä, opettaa Wellness- hyvinvointia ja kouluttaa eteeristen öljyjen käytössä, sekä kirjoittaa kirjoja hyvinvoinnista ja sen edistämisestä Ulla Grace-tuotteilla.
Ulla Grace tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita luomutuotteita, eikä niitä ole jatkettu tai muunneltu millään.
Tuotteilla on myös arvostettu kansainvälinen Soil Association COSMOS organic/natural sertifiointi.

Terveisin

Odetta Lee-Simmons