Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

After Training miellyttävä helpottava lihasten palauttaja

Alaselkäni kaksi nikamaväliä luudutettiin noin 3,5 vuotta sitten.

Sitä seurasi jatkuva kuntoutusvaihe, jonka aikana lähes kaikki liikunta aiheutti kipuja päivän, parin jälkeen. Kokeilin monia eri liikuntamuotoja mutta selän totaalinen jumiutuminen katkaisi yrityksen toisensa jälkeen.
Tänä aikana pelastukseni oli Ulla Grace Musclecare / Lihasmix lotion, joka lievitti kipuja paremmin kuin mikään perinteinen kipulääke. Yöksi käytin Fibromixiä, jotta keho ja mieli rauhoittuisi.
https://www.ullagrace.com/fi/tuotteet/sport/ 

Lopulta päätin turvata kokeneen personal trainerin apuun, jotta voisin jatkaa itselleni tärkeää tanssiharrastusta. Pt. alkoi rakentaa kuntosalilla asteittain ohjelmaa, joka saisi selästäni liikkuvamman ja ryhdikkäämmän. Tarvitsin lihastukea jäykistetylle selälle ja suojaa muun selän nikamille

Jokaista treeniä seurasi jonkinlainen selän ja pakaroiden ”hälytystila”. Otin käyttöön Ulla Grace After Training tuotteen kokeillakseni sen tehoa lihasrelaksanttien sijasta

Ihmetykseni oli valtava kun ensimmäisen voitelun ja yön jälkeen heräsin aamulla ilman jumeja ja särkyjä. Nyt After Training kuuluu vakiokalustoon jokaisen kuntosalitreenin ja tanssiharjoituksen jälkeen.

Treenien jälkeiseen palautumiseen After Training on toiminut minulla ylivoimaisesti parhaiten. Se myös rauhoittaa kohdallani ylikierroksilla käyvää kehoa ja mieltä. Ja mikä parasta näillä tuotteilla ei ole haitallisia tai epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Perinteisiä lihasrelaksantteja ja kipulääkkeitä käytän nyt todella harvoin.

 

Lämpimin terveisin, Cecilia