Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Atooppinen iho ärsyttää, harmittaa, kutiaa ja voi jopa sattua. Atopica öljy on alunperin kehitetty pienelle tytölle, jolla juuri näitä ikäviä tuntemuksia oli laajalti koko keholla.  Lapsen iho reagoi  hoitoon nopeasti, helpotti oloa, lievitti ärsytystä, hoiti  ja uusi ihoa sekä tuotti hyvää mieltä sekä tuoksulla että ihon hyvällä ololla.

Atopica öljy sisältää useita kasvirasva- ja eteerisiä öljyjä, joista jokaisella oma tärkeä tehtävänsä ihon hyvinvoinnin edistämisessä. Se ei sisällä mitään synteettisiä tai muita haitallisia tai ärsyttäviä aineita.

Kaikki öljyt on puristettu tai tislattu luomukasvatetuista kasveista.

 

Sesamin siemen öljy on luonnollinen kosteuttaja ja jojoba öljyn rakenne on lähellä ihon oman talin koostumusta, joten se suojaa ja tasoittaa talin eritystä estäen atooppisen ihon kuivumista.

Tyrni öljyn positiiviset ominaisuudet elämän eliksiirinä ovat tulleet tutuksi monenlaisissa muodoissa mm. immuunipuolustuksen edistäjänä ja ihon hoidossa. Tyrnimarjat sisältävät runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä K- ja B-vitamiineja, flavonoideja, useita hyvälaatuisia rasvahappoja, jotka aktivoivat solujen
uudistumista ja vahvistavat ihon rakennetta.

 

 

 

Eteerisistä öljyistä kamomilla rauhoittaa ärtynyttä ihoa, mänty lievittää kutinaa, laventeli edistää ihon uusiutumista, timjami on lempeän antiseptinen ja estää tulehduksia. Frankinsensen, laventelin ja kamomillan tehtävät ovat myös  tyynnyttää mieltä ja lievittää stressin kokemusta.

 

Atopica öljy sopii kaikille. Laimennus suhteet. Alle 3 v. laimenna 1ml Atopica öljyä + 9ml jojoba öljyä, mielellään luomulaatua. 4-7 v. 3ml Atopica ö+7ml Jojoba ö, 8-12 v. 5ml Atopica ö+5ml Jojoba ö, ja aikuisille laimentamattomana.

Huom! mykerökukkais allergiset saattavat reagoida.

Ulla-Maija Grace