Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Käyttökokemuksia

Jalat saavat apua treeneihin

Olen vaikeasta astmasta kärsivä keski-ikäinen nainen. Tein elämäntaparemontin ja sen mukana aloin kovasti liikkumaan. Aika pian alkoivat kovat lihaskivut jaloissa (joista ajattelin että huono kunto ja kuuluu asiaan), hyvin pian kuitenkin pohkeet olivat ihan tukossa. Pohkeet turposivat niin pahasti, että TYKS:ssä etsittiin tulppaa. Tutkimuksissa todettiin että astman takia lihakset saavat liian vähän happea ja tarvitsisivat normaalia enemmän palautusaikaa ja kevyempää liikuntaa. Se ei ollut itselleni vaihtoehto. Aloin käyttämään Before Training (5120), koska tunsi tuotteet. Harjoittelupäivinä ensin useasti ja nykyään kerran vähän ennen treeniä ja After Trainining (5121) aina jälkeen pari kolme kertaa. Ero on ollut huikea, nykyään enää ’normaalia’ treenin jälkeistä lihaskipua. Näistä tuotteista EN luovu!

Maaret Hoffren
Kosmetologi, Kaarina

”Penikkatapaus”

Sairaanhoitaja, joka käy vaelluksilla Lapissa ja työssään on aina jalkojen päällä, nostelee, ja kääntelee asiakkaita. Käyttää paljon portaita, koska siirtyy yksiköstä toiseen (hissi ei ole aina mahdollinen). Pohkeet ja akillesjänteet ovat todella kipeät. Myös varpaille nousu on hankalaa, siis kurkotteleminen. Soitin ja kysyin kuinka hän käyttää tuotteita.

Hänellä on käytössä lihastuotteet monipuolisesti. Hän valitsee tuotteet omien tuntemustensa mukaan. Vaellukselle hän oli laittanut aamulla MUSCLE CARE / Lihasmixiä tai BEFORE TRAINING voidellen sääret huolella kiinnittäen huomiota tibian alueeseen ja lihasten kiinnityskohtiin. Illalla MUSCLE EACE / Kramppimixä tai AFTER TRAINING. Yöksi hän laittaa Kramppimixiä jalkapohjiin ja villasukat. Akillesjänteitä hän voitelee oireiden ollessa pahat myös päivällä. Hän ei käytä särkylääkkeitä kun pakon edessä. Hän selvisi viikon vaelluksesta kunnialla näillä tuotteilla. Hän huolehtii levosta ja rentoutuksesta Aromatica-Wellness tuotteilla. Ostaa aina uuden kun entinen loppuu ja on tarvetta.

Enni Leinonen
Yrittäjä Aroma- ja Wellness terapeutti, Kiinalainen lääketiedi, Heinävesi