Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

WELLNESS – hyvän olon kirja innostaa iloisempaan ja eloisampaan hyvinvointiin

19.90 

Kuvaus

Wellness Hyvän olon  kirja 

Hyvän olon kirja innostaa entisestä iloisempaan ja eloisampaan terveyden ja hyvinvoinnin                   edistämiseen ja ylläpitämiseen.
Hyvään oloon voimme itse kukin vaikuttaa omailla teoillamme ja päätöksillämme.                                   Tämä kirja antaa siihen innoitusta ja ideoita.  Se auttaa tunnistamaan ne asiat ja alueet elämässä, jotka Kirja neuvoo, mitä itse voi tehdä asioiden korjaamiseksi. Jokaisessa luvussa on helposti käyttöön otettavia ohjeita ja harjoituksia, jotka tuovat positiivisia kokemuksia päiväämme. 

Osa kirjasta on tarkoitettu erityisesti bisnesnaisille. Lukija löytää ne tavat, joilla pysyä mukana työn kiihkeässä rytmissä muutosten ja vaatimusten keskellä. Pitkienkin työmatkojen jälkeen on seuraavana päivänä näytettävä energiseltä ja tunnettava olonsa hyväksi, on pystyttävä luennoimaa, osallistumaan   kokouksiin, keskustelemaan tilanteessa kuin tilanteessa. ”Aamu alkaa illalla” on kirjoittajan oivallinen muistisääntö. 

Stressi on uusi ”tappajavirus”, ja sen paineissa kehomme ja mielemme elää jatkuvassa taisteluvalmiudessa. Se rasittaa kaikkia elimistömme fyysisiä toimintoja ja yllyttää paniikinomaista tilaa mielessämme ja tunteissamme. Se aiheuttaa epämääräisiä kipuja, ruoansulatushäiriöitä, unettomuutta, masennusta…          Jos emme hoida näitä ajoissa, tilasta kehittyy terveydellisiä ongelmia.   Tämä kirja opettaa selättämään stressin huolehtimalla ja mielen hyvinvoinnista. Anna aikaa itsellesi! 

Kirjoittaja:    Ulla-Maija Grace on kansainvälisesti arvostettu eteeristen öljyjen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän on kehittänyt kattavan UMG-Wellness hoitokonseptin -koulutuksen ja hyvinvoinnin tuotesarjan. Mittavan uransa aikana hän on kouluttanut tuhansia hoitoalan ammattilaista Suomessa ja ulkomaille sekä kirjoittanut useita alan teoksia. Hoitajana ja kouluttajana hän hyödyntää työssään  kokonaisvaltaista mind-body-synergiaa.