MUSCLE EACE / Kramppimix lotion, rganica, 50 ml

Muscle Ease laukaisee lihasjännitystä ja kramppeja tehokkaasti poistaen lihasten kestojännitystä. Säännöllisessä pitkään työperäisten lihasjännitysten haittoja, mutta tuote toimii myös äkillisiin kramppeihin sisältäviin yöllä.

Tutustu käyttöön käyttökokemuksiin tai katso käyttövinkkejä

29.90 

Kuvaus

MUSCLE EACE / Kramppimix lotion, rganica, 50 ml
Laukaisee lihasjännitystä ja kramppeja. Tehokkaasti vaikuttavat eteeriset öljyt lämmittämiset ja rentouttavat lihasten kestojännityksiä. Säännöllisessä pitkään työperäisten lihasjännitysten haittoja esimerkiksi selässä, hartioissa ja jaloissa. Tuotteen käyttö on helppoa, levitä lotionia hoitoa kaipaavalle alueelle ja anna aineen vaikutus. Äkillisiin kramppeihin saa nopean avun kun sivelee runsaasti lotionia kramppaavaan muuta. https://youtu.be/9LFjyImlVK4

Aika ajoin meistä jokainen kokee jännitystä, jäykkyyttä ja epämukavuutta niska-hartian alueella . Levitä reippaasti Muscle Ease / Kramppimixiä hoitoa kaipaavalle alueelle ja toista n.30min itse jos tuntuu tarpeelliselta. Muutoin nyt n.4 päivän välein 2-3päivää ja sen jälkeen kun tarvetta tuntuu.

Kaikenlaiset paljon ”käsityötä” tarvitsevat työt tai liikunnat rasittavat koko käsivarsien ja käsien lihaksia. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle samoin ohjeistuksin kuin yllä.

Koko selkärangan pituinen selän ojentajalihasten ketju ja selän muuttaa lihakset ovat kaikki pitkät rasituksen alla pitäjät meitä pystyssä. Muscle Ease on hyvä leivittää takaraivolta ristiluulle asti tällä kun tuntuu, että ranka ei taivu mihinkään suuntaan. Kuten kuten yllä.

Istuma- tai seisomatyön tekijöiden ja paljon jaloillaan liikkuvien pakaroiden ja alaraajojen lihaksen tuntuvat helposti tukkoisilta kun aineenvaihdunta niissä heikkenee. Muscle Ease voi käyttää työpäivän tai liikunnan alussa mutta juuri tänään / liikunnan päätteeksi.

Yökramppeihin saa nopean avun kun sivelee runsaasti Muscle Eace kramppaavaan lihakseen. Kramppien ilment tavalla voi saada laittamalla illalla nukkumaan aikaan Muscle Eacea jalkateriin ja heidän sille alueelle mikä tahansa on altis kouristelemaan.

Muscle Ease / Kramppimix on myös hyvä lämmittäjä . Hiero tuote kylmälle alueelle 2-3 kertaa noin kymmenen kertaa välein.

Tuote sisältää mm. inkivääriä, meiramia, mustapippuria kaikki kaikilla on lämmittäviä aineenvaihduntaa edistäviä tehokkaita.

video 50 ml / 60 ml PUMPPUPULLO tyhjäksi katso video:  https://youtu.be/T91KPsltJDg