Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Ulla Grace Tea-TreePlus on ainutlaatuisen koostumuksensa  ansiosta kuin pullotettua ensiapua koko perheelle!

Ihon hoitaminen voi  herättää monia eri tuntemuksia,  varsinkin jos hoidettavana on       ongelmakohtia kuten akne, erilaiset ihotulehdukset tai ihottumat. Ihmiset ovat kautta aikojen hyödyntäneet luonnon kasveista ja kukista saatuja eteerisiä öljyjä, jotka tutkitusti vaikuttavat koko elimistössä sekä tuoksun välityksellä, että ihon läpi imeytymällä paikallisesti esim. lihaskudokseen. Eteerisillä öljyillä on myös       merkittäviä hyötyvaikutuksia iho-ongelmien hoidossa, ja etenkin tea-tree öljy on tässä tunnettu apu.

 

MIKÄ IHMEEN TEA-TREE?   
Tea-Tree öljyn (Melaleuca artenifolia) alkuperä on Australiassa, ja öljy löysi tiensä Eurooppaan viime vuosisadan puolivälin jälkeen. Tea-tree öljyllä on laaja-alainen bakteerien, sienten ja virusten leviämistä ehkäisevä   vaikutus, ja se nopeuttaa ihon uusiutumista.  Lisäksi tea-tree öljy tukee immuunipuolustusta ja siten myös vahvistaa yleiskuntoa.

Ulla Grace tuotteet ovat Ulla-Maija Gracen 30 vuoden aikana kehittämiä luonnonmukaisia hoitotuotteita. Syvällä alan kokemuksella ja ammattitaidolla hän yhdistää eteerisiä öljyjä tieteellisen sekä holistisen tiedon pohjalta UllaGrace-tuotteiksi, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Ulla-Maija luennoi kansainvälisissä alan konferensseissa, kirjoittaa alan ammattilehdissä, opettaa Wellness-hyvinvointia ja kouluttaa eteeristen öljyjen käytössä, sekä kirjoittaa kirjoja hyvinvoinnista ja sen edistämisestä Ulla Grace-tuotteilla. Ulla Grace tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita luomutuotteita, eikä niitä ole jatkettu tai muunneltu millään. Tuotteilla on myös  arvostettu englantilainen Soil Association COSMOS organic/natural sertifiointi.

USKOMATTOMAN MONIPUOLINEN TEA-TREEPLUS
Ulla-Maija Gracen kehittelemä Tea-TreePlus hyödyntää sekä tea-tree öljyn monipuolisia vaikutuksia, että muitakin eteerisiä öljyjä:  Laventeli hoitaa ja uusii ihoa sekä lievittää kipua, kamomilla rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja oliivinlehtiuute on hyvin antiseptinen ja ihoa hoitava. Tea-TreePlus on  turvallinen ja käyttövalmis sellaisenaan, ja suihkepullon ansiosta sitä on erittäin helppo käyttää.

PARAS HYÖTY JUURI SINULLE
Tea-TreePlus tuo helpotusta mm. seuraaviin ongelmiin:
-Ihotulehdukset, akne, ihottumat,   hiertymät, haavat,    halkeilevat kantapäät
-Tulehtuneet/ärtyneet kynsinauhat, kynsi– ja muut sieni-infektiot
-Käsien desinfiointi esim. flunssa-aikaan tai matkoilla
-Hyttysten, hyönteisten, ja punkkien aiheuttama ihoärsytys