Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Tietoisuus eteeristen öljyjen hyvinvointia edistävistä hyödyistä kasvaa. Vaikuttavuutensa ja ihastuttavien tuoksujensa ansiosta monia erilaisia eteerisiä öljyjä ja niiden käyttötapoja ja käyttöalueita on myös tullut markkinoille.

 

Edellisessä kirjoituksessani Tea-Treen eteerisestä öljystä suosittelin, että sitä ei tule käyttää laimentamattomana iholla. Näin suosittelee myös Robert Tisserand and Rodney Young kirjassaan Essential oil safety 2 ed. p.441,  Elsevier 2014  mahdollisen  yliherkistymisen takia.  On myös tärkeää tietää että öljyn koostumus ja laji on oikea ja että oksidatiota ei ole pääsyt tapahtumaan.

 

 

Aromatican Ulla Grace tuotesarjan Tea-TreePlus on alun perin kehitetty siksi, että saamme Tea-Tree öljyn tehokkaat hoitavat ominaisuudet käyttöön mahdollisimman moneen tarpeeseen (katso Tea-Tree kukka alla.) Jotkut ongelmat kuten esim. teini-iän akne, erilaiset sieni infektiot ja kesän hyttysten ja muiden hyönteisten puremat vaativat pitkäaikaisempaa tai useampaa hoitokertaa. Tea-TreePlus on valmiiksi laimennettu sopivan miedoksi  ja tehokkaasti vaikuttavaksi  pidemmässä käytössä.  Se on myös lempeän tehokas käsidesi tarvittaessa.

Ulla-Maia Grace