Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Tästä alla  2006 tehdystä  TEA-TREE tutkimuksesta löytyy tietoa:
Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Oil: a Review of Antimicrobial and Other Medicinal Properties
C. F. Carson,1 K. A. Hammer,1 and T. V. Riley1,2,*

Tea tree, Melaleuca alternifolia on maaliman laajuisesti käytetty eteerinen öljy antimikrobisten ominaisuuksiensa ansioista. Tutkimukset ilmaisevat selkeästi Tea Tree öljyn laaja-alaiset vaikutukset mm. bakteereita, sieniä ja viruksia vastaan. Alle 2% konsentraation on todettu tehoavan  mm. staphylococci, micrococci ja enterococcus faecalis (13, 79), herpes simplex virus (132) ja candida albicans hiivasieni (14, 42, 52, 61, 116, 128, 140) infektioihin.

Tunnetko TEA-TREEPLUS desinfioivan ja antiseptisen nesteen?

Se on tehokas iholle sekä  elimistölle että  lempeä käsidesi. Sen tärkein aineena on luomu sertifioitu Tea-Tree eteerinen öljy (Melaleuca alternifolia) joka sopii kaikkien käytettäväksi. Tea-Tree öljyllä on monia muitakin hyödyllisiä käyttöjä esimerkiksi akne ihon tai kynsisienen hoito.

Tea-tree puun lehtiä on käytetty Australian alkuperäiskansojen omana ”lääkkeenä” jo kaukaa historiassa. Murskatut Tea-tree puun lehdet toimivat sellaisenaan hengityselinten ongelmiin ja ihon haavoihin ja tulehduksiin murskatut lehdet levitettiin saven kanssa iholle.

https://youtu.be/XvX8IkbOWs0   Suojele itseäsi virusten haitoilta Tea-TreePlussalla

Tea-Tree eteerinen öljy

Euroopassa Tea-tree  öljyn bakteereita tuhoavat ja desinfioivat ominaisuudet tulivat julki 1920 luvulla  kemisti Arthur Penfold tutkimuksista.   Tea-treen vaikutusten todettiin olevan 12-kertaa tehokkaampi verrattuna carbolic happoon ja myös olevan vahvempi kuin fenoli. Toisen maailmansotaan mennessä Tea tree tutkimukset olivat osoittautuneet turvallisiksi ja riittävän tehokkaaksi antiseptiseksi aineeksi  ja  se lisättiin jokaisen armeijan ja merimiehen ensi-apu laukkuun käytettäväksi erityisesti trooppisilla alueilla

Nykyään Tea-Tree  (Melaleuca alternifolia) eteerinen öljy on maailmalla tutkittu antimikrobinen öljy. Sen hyöty ja teho on todettu laajalti bakteeri-, virus-, sieni- ja parasiitti infektioiden hoidossa.

Ulla-Maija Grace