Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Upeaa! Tässä Pirjon tarina siitä, miten Ulla Gracen Sport-sarjan After Training lotion auttoi!!!

”Olen ahkera kutoja/käsityöihminen ja teen paljon töitä käsilläni. Siitä johtuen kärsin jännetuppitulehduksen oireista. Ne oireet ovat pysyneet hyvin hallinnassa jo pitkään käyttämällä After Training-tuotetta. Hieron sitä iltaisin kyynärvarren alueelle ja ranteisiin. Aamuisin kädet eivät ole puutuneet ja tunnottomat, mutta ellen laita sitä olo on kurja.
Varsinkin sellaisina päivinä, kun olen paljon tehnyt talous tai käsitöitä, rolloni on suureksi avuksi.
Pahimmillaan vaiva oli puoli vuotta sitten, kun alkoi tenniskyynärpää vaivata. Hieroin After Trainingia kipeään kohtaan kyynärpäässä ja kipu hävisi puolessa tunnissa. Tein lisäksi vaivaa helpottavia lihasharjoituksia. Sain oireet ja vaivan pois parissa viikossa.Eivätkä ne ole palanneet. Tähän asti olen välttynyt lääkärissä käynniltä. Nuo vaivat tunnistan, koska olen sairaanhoitaja koulutuksen saanut henkilö.
After Training auttaa myös pitkien kävelylenkkien jälkeen. Laitan sitä pohkeisiin ja jalkateriin, eikä öisin ole tullut kramppeja. Olin hiljattain matkalla ystäväni kanssa ja olimme kävelleet paljon. Hänellä alkoi suonenveto illalla. Tarjosin ”että jos kokeilisit tätä lotionia, minulla se auttaa”. Hän oli hyvin epäilevä, mutta laitoi sitä. Aamulla kun hän heräsi, hän sanoi ensimmäiseksi, ” pitää uskoa että tuo aine auttaa, yhtään kramppia ei tullut yön aikana, yleensä mikään ei ole auttanut”! Hän on nyt hankkinut myös After Trainingia.”

Kiitollisin terveisin Pirjo Laine.