Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Päätetyöskentely on niskalle ja hartioille  haasteellinen.

Staattinen asento ja tiukka keskittyminen luovat jännityksiä selän ja ylävartalon lihaksille. Ajan mittaan jännittyneet lihakset alkavat    kipuilemaan.
Vaikka meitä on opastettu pitämään pieniä venyttelytaukoja  säännöllisin väliajoin tahtovat ne unohtua työpaineiden keskellä.

Ensiapuna Neck Tension Relaxer, stressi niskan lihas jännitysten    lievittäjä tuo nopean avun. Se on helppokäyttöinen  ja nopeasti vaikuttava.

Neck Tension Relaxer  sisältää mm. lämmittävää inkiväärin eteeristä öljyä joka aktivoi  tukkoisen lihaksen verenkiertoa. Laventeli öljy puolestaan laukaisee kouristuksia ja lauhduttaa kipuilua. Työpaineet ja niiden aiheuttamat mielen jännitykset ovat myös osallisia niska hartia jännitysten syntyyn, joten Neck  Tension Relaxer sisältää myös mieltä rauhoittavaa ja tyynnyttävää Ylang Ylang öljyä.

Pumppaa pullosta kämmenellesi 6-8 pumppausta lotionia ja levitä se         molempiin käsiisi. Aloita levitys hartioiden tiukimpiin kohtiin ja sieltä ylös niskaan. Voit hieroa ongelma alueita 1-2 minuuttia kunnes lotion on kokonaan imeytynyt. Käsittelyn voi tehdä useaan kertaan päivässä tarpeen mukaan.

 


Voit nopeuttaa  hoidon vaikutusta muutamalla yksinkertaisella liikkeellä.

Ensin oikaise selkä, istu ryhdikkäästi.

  1. Vedä hartiat tiukasti korviin, pidä 5-10 sekuntia. Pudota ne rennosti alas. Kertaa oman tuntuman mukaan.
  2. Kierrä päätäsi (ei hartioita) hitaasti ja katso oikean olkapääsi yli. Tee sama vasempaan. Aloita kolmella kiertosarjalla ja lisää oman tuntuman mukaan.
  3. Nosta kätesi ylös kuvan mallin mukaan—huom. Pidä pää pystyssä ja vie olkavarret korvien linjalle. Venyttele nautinnollisesti  oikealle ja vasemmalle oman tuntuman mukaan. Taivutus alkaa vyötäröstä.

 

Ulla-Maija Grace