Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Pirteä, hyväntuulinen ja skarppi 87-vuotias seniori lady tuli hakemaan apua kipeään polveen, kesän kuivaamaan ihoon ja kesällä hieman jäykistyneisiin lihaksiin. Kyselin vähän syitä vaivojen mahdollisiin aiheuttajiin. Hän oli sitä mieltä, että kun hän on normaalisti pyrkinyt pyöräilemään noin 1000 kilometriä kesässä, niin tänä kesänä hän ei kuumuuden takia ole kyennyt saavuttamaan tätä mahtavaa matkaa.  Siinä sitten hänen mielestään on syy mainittuihin vaivoihin.

 

Suosittelin hänelle Ulla Grace sarjamme ongelma alueelle paikallisesti käytettävää Muscle Care / Lihasmixiä jota jo vuosikaudet on käytetty kipuileviin niveliin, hermosärkyihin jne.

Muscle Ease / Kramppimix puolestaan hoitaa tiukkoja, jäykkiä kestojännityksiä lihaksissa yhtälailla kuin yllättäviä yökramppejakin. Se myös lämmittää kudoksia näin syksyn viileisiin aamuihin tottumattomille.

Vielä lisäksi suosittelin hänelle Atopica mix öljyä ihoa suojaamaan, hoitamaan ja ravitsemaan ja samalla lievittämällä kuivan ihon mukanaan tuomaa ärsyttävää kutinaa.

 

 

 

 

Meille monille muille kesän leppoisien päivien lekottelut, hauskanpidot, ilot ja kesän keveät askareet ovat pitäneet mielen hyvänä ja hymyn herkässä ja lihakset ovat ehkä saaneet vähemmän huomiota. Vaikka vielä saamme nauttia syyskuun kuulaudesta ja auringosta syksyn tummenevat illat hiljalleen hiipivät luo ja monelle meistä tulee tarve lähteä lenkille, salille, jumpalle, tanssille tai vaikka painon nostoon. Useasti kuitenkin käy niin, että innostumme alkuun liikaa ja päädymme saamaan lihaksemme kipeiksi ja liikkumisesta tuleekin tuska sen sijaan että se toisi iloa ja kunnon paranemista. Yllä mainitut tuotteet ovat onnen omiaan juuri tällaisisen yli innostumisen jälkihoitoon.

 

Ulla-Maija Grace