Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Kunnon hyvinvointia

Luonnossa liikkuminen hyväksi
Innostu siitä, että voit edesauttaa itseäsi olemaan kunnossa ja voimaan hyvin!

On jo moneen kertaan julistettu, että liikunta ja erityisesti luonnossa liikkuminen on sekä mielen että kehon terveyttä edistävää. Sinun oma kehosi määrittää miten paljon liikut. Pienikin liikunnan lisäys siihen mitä tällä hetkellä teet parantaa kuntoasi. Ota siis oma hyvinvointisi haltuun ja etene rauhallisesti pienin askelin. Huomaat iloksesi, että säännöllinen ulkona liikkuminen vahvistaa lihaskuntoasi ja tuntuu hienolta, että alun pienet lenkit tuntuvat jo turhan lyhyiltä. Liikkuessasi ole tietoinen  hengityksestäsi. Mitä reippaammin askellat, sen tehokkaammin hengität ja sitä enemmän saavat kaikki kehosi osat runsaasti happea ja aineenvaihduntasi paranee. Myös aivot hyötyvät hyvästä hapen saannista. Ajatus kulkee paremmin ja mieliala kohoaa.

Poista esteet liikunnalta
On monia asioita jotka voivat olla liikkumisen esteenä; kipeät jäykät lihakset selässä ja jaloissa, väsymys, kiire, haluttomuus jne. Oli syy mikä tahansa ainoa joka nämä voi muuttaa olet sinä itse. Kukaan muu ei voi liikkua puolestasi ja parantaa oloasi. Kokeile, anna itsellesi mahdollisuus! Ota joku mukava kaveri kumppaniksi niin kannustatte toinen toisianne ylläpitämään säännöllistä liikuntaa kelillä kuin kelillä.
Kun pukeudut sopivasti kuhunkin säähän voit heittäytyä lapsellisesi ja hypätä vaikka lätäkköön tai kulkea äänettömänä lumen peittämässä maastossa ja kuunnella hiljaisuutta.

Tue liikuntaasi vahvistavilla tuotteilla
Lähtökohtana ja työkalunani ovat olleet luonnon puhtaat hoitoaineet jo 35-vuoden ajan kehittäessäni tuotteita hoitoihin, itsehoitoihin jne. Kehitys eteni yksilöllisistä tuotteista yleisiin tarpeisiin, jolloin mahdollisimman moni hyötyisi niistä. Siis alkoi uusi kehitystyö tuotteista, jotka sopivat moneen tarpeeseen sekä monille ja ovat hyvin toimivia ja turvallisia laajaan käyttöön. Esimerkiksi fyysisen työn tekijöille ja urheilijoille tein lihaskuntoa edistäviä, tukkoisia ja kramppaavia lihaksia avaavia ja rasituksen jälkeen lihaksen aineenvaihduntaa parantavia hoitotuotteita. Näiden tuotteiden monipuolinen vaikuttavuus syntyy niiden sisältämien eteeristen öljyjen ansiosta ja ominaisuuksista.

Löydät lisää näistä auttajista ja monista muista Ulla Grace sarjan tuotteista  www.ullagrace.fi/kauppa/    sivulta.

Liiku sen verran kun jaksat. Säännöllisyys on tärkeämpää kuin rehkiminen itsensä uuvuksiin.

Iloitse ja nauti päivä päivältä kasvavasta mielen pirteydestä ja fyysisestä jaksamisesta

Hyvää oloa ja iloa päiviisi
Ulla-Maija Grace