Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Soil Association / COSMOS on kosmetiikan ja hyvinvoinnin uusi luomustandardi

Kasvava vaatimus luonnollisiin kauneustuotteisiin sekä Euroopassa että kansainvälisesti innoitti
Soil Associationia liittymään yhteen neljän eurooppalaisen luomusertifioijan kanssa (BDIH, Cosmebio, Ecocert ja ICEA) kehittääkseen uuden kosmetiikan luomustandardin, joka nyt tunnetaan nimellä COSMOS. Kun jatkossa näet Soil Associationin symbolin, sinun tulisi sen myötä nähdä myös COSMOS Organic tai COSMOS Natural -symboli.

Luonnollista kauneutta ja hyvinvointia vaivattomasti
Soil Associationilla uskotaan, että luonnonmukaisesti tuotetun tuotteen löytämisen pitäisi olla helppoa. Siksi heidän symbolinsa on olemassa.
Soil Associationin hyväksymiä brändejä on yli 200. Niistä kaikista löydät heidän logonsa sekä pakkauksesta että tuotteesta.

Tarkkaan valvottu
Sekä Organic- että Natural-sertifikaatissa kaikkien raaka-aineiden tulee täyttää tiukat vihreän kemian periaatteisiin liittyvät kriteerit. Tilojen, pakkausten ja puhdistusaineiden tulee myös täyttää nämä vaatimukset. Koko tuotantoketju täytyy olla vahvistettavissa.

COSMOS tarjoaa kaksi tasoa:

1. ORGANIC – LUONNONMUKAINEN (LUOMU)

eu-and-soil-association-logo-jpg1

 

 

 

Jos tuote pohjautuu ja uutteisiin, silloin 95 % raaka-aineista tulee olla luomutuotettua saadakseen Soil Association COSMOS Organic -sertifikaatin.
Ulla Grace -brändin seitsemästätoista tuotteesta viisitoista (15/17) kuuluu tähän kategoriaan.

 2. NATURAL – LUONNOLLINEN

375x261-logo_cosmos-organics-natural-cosmetics-soil-association-approved

 

 

 

 

COSMOS Natural -tuotteet tehdään luonnosta saaduista raaka-ainesta, ja ne joko voivat sisältää tai olla sisältämättä luomuraaka-aineita.
Ulla Grace -brändin tuotteista kaksi (Tea-TreePlus ja Skin Refresher) sisältävät vettä ja kuuluvat tähän kategoriaan. Vettä, vaikkakin sen lähde täytyy olla AS:n hyväksymä, ei saa laskea luomuraaka-aineisiin. Siksi Aromatican vettä sisältävissä tuotteissa on Soil Association Cosmos Natural -sertifikaatti.

Aurinkoista syksyä toivotellen
Ulla-Maija Grace