Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Talven unirytmi muuttuu

Kevät herättää kaikki ja kaiken. Valo lisääntyy kun päivät pitenevät. Maa sulaa ja luonto herää ja tuo mukanaan mitä moninaisimpia tuoksuja ja tunteita. Talven unirytmi muuttuu kun kelloja siirretään kesää  kohti. Unen määrän tarve ei kuitenkaan vielä tässä kevätpäivän seisauksen vaiheessa muutu. Tarvitsemme edelleen hyvää syvää unta ettei ns. kevätväsymys pääse haihduttamaan kevään tuomaa iloa.

Makeita unia Sweet Dreams lotionin avulla.
Helppokäyttöinen ja nopeasti vaikuttava Sweet Dreams tasoittaa levottoman mielen ja tuo kehoon rentoutta.

Sweet Dreams lotion sisältää mm. rasittunutta hermostoa rauhoittavaa meiramia, joka on kuin lämmin tyyny. Lempeä, makea mandariinin tuoksu tuo hyvää mieltä ja frankinsense syventää hengitystä.
Näiden ja muiden eteeristen öljyjen yhteisvaikutus edistää uneen laskeutumista ja rauhallista elvyttävää unta.

Pumppaa pullosta kämmenellesi 6-8 pumppausta lotionia ja levitä se molempiin käsiisi.  Sivele ensisijaisesti rintakehälle ja kaulalle ja loput kyynärvarsille. Jos heräät yöllä voit toistaa käsittelyn.

 

Rauhallinen oman hengityksen seuraaminen on myös hyvä tuki nukahtamiseen.  Kokeile!

Kuuntele hetki omaa hengitystäsi. Anna ilman kulkea sieraimista sisään ja ulos siinä rytmissä kuin se nyt sinussa luontevasti liikkuu. Tiedosta hengityksen tuoma liike rintakehään ja palleaan. Ajatuksia tulee ja menee mutta älä jää niihin kiinni.

Jos kehossasi tuntuu jännittyneitä tai epämukavia alueita kuvittele hengittäväsi siihen kohtaan ja anna uloshengityksen kuljettaa jännitys tai kipu ulos.

Aisti Sweet Dreamsin pehmeän tuoksun tuoma tunne ja tunnelma kun hiljaa annat unen viedä  sinut mukanaan.

Suloisia unia  Ulla-Maija Grace