Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

Mitä kaikkea liittyykään kehomme hyvinvointiin!

Saatamme ajatella, että kun lihakset ovat kunnossa, kivuttomia ja kykenemme liikkumaan helposti sitten koko kehomme voi hyvin. Liikkuva keho kyllä kykenee ylläpitämään hyvinvointia, mutta aina emme kuitenkaan koe voimamme hyvin. Mistä sitten kiikastaa?

Esimerkiksi ongelmat ruoansulatus- ja suoliston toiminnoissa ovat yleisiä kun ruoka syödään kiireessä ja stressin keskellä nautittuna. Istumatyöntekijöiden aineenvaihdunta heikkenee erityisesti alaraajoissa ja lantion alueella. Se puolestaan aiheuttaa naisille selluliittikertymiä, turvotuksen tunteita ja ailahtelevia mielialoja. Unihäiriöt ovat myös yleisiä kun mieli ei anna rauhaa vaan kelaa mennyttä päivää ja uuden huomisen haasteita.

Aloitetaanpa ruoansulatuksesta.

Kun ruoan pureskelee huolellisesti niin syljen entsyymit aloittavat jo suussa oman osansa ruoansulatusprosessista. Ravintorikas huolellisesti pureskeltu ruoka varmistaa, ettei tule syötyä liikaa ja se sulaa myös helpommin. Älä juo syödessäsi niin sylki ja vatsahapot ehtivät tehdä tehtävänsä ruoan muokkaamisen elimistölle helppokäyttöiseksi. Säännölliset ruoka-ajat rytmittävät myös suolen säännöllisen toiminnan ja elimistöstä puhdistuu tarvitsematon aines.

Aineenvaihdunta on kehomme prosessi joka toteuttaa ravinteiden hyödyntämisen ja käyttämättä jääneiden tai sopimattomien aineiden eliminointia kehosta.

SELLULIITTI

Detox on päivän sana, joka kuvaa elimistön puhdistamistapahtumaa. Useasti se toteutetaan ruokavalion avulla. Detoxia voi edistää ja nopeuttaa myös selluliitin poistamisella. Naisen hormonaalinen järjestelmä reagoi herkästi stressiin ja vaikuttaa häiritsevästi fyysiseen sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Se heikentää kehon normaalia aineenvaihduntaa ja on siten yksi syy selluliitin muodostumiseen. Selluliitin poisto puolestaan puhdistaa ja virkistää elimistön sekä kohottaa mielialan.

Naisen hormonikierto ja hormonaaliset muutokset kuukautiskierron sekä myös vaihdevuosien aikana vaihtelevat. Kuukautisvuodon jälkeen kohoaa kehon estrogeenituotanto ja nousee huippuunsa noin kierron 14. päivänä. Monet naiset reagoivat lähestyvään ovulaation mielialamuutoksilla. Ovulaation jälkeen progesteroni vaikutuksesta kohdun limakalvo paksuuntuu ja muodostaa alustan mahdollisen hedelmöitetyn munasolun kiinnittymisen. Kierron jälkimäisessä vaiheessa monet naiset tuskailevat PMS- oireiden, nesteiden kertymisen ja mielialojen ailahtelujen kanssa.

 

Kierron lopussa hormonien määrä laskee ja aiheuttaa kohdun kalvon irtautumisen eli kuukautisvuodon.

 


Selluliittihoitoaine 1.
sisältää eteerisiä öljyjä, esimerkiksi Seetri ja Niaouli, jotka tukevat estrogeenivaiheen tasapainoa. Selluliittihoitoaine 2 on tehokas nestekierron elvyttäjä ja mielialan kohottaja. Näitä vaikutuksia tuovat mm. Kataja ja Ylang Ylang. Ne elvyttävät lymfankiertoa, mikä puolestaan edistää nesteen- ja kuona aineiden poistoa. Molemmilla hoitoaineilla 1. ja 2 on yhteisiä vaikutuksia ne virkistävät fyysisesti, lievittävät PMS oireita ja tukevat immuunipuolustusta.

Selluliitin muodostuminen kehossamme ei ole sama kuin liikalihavuus. Painon pudotusta selluliittihoitokuurin aikana tapahtuu sen verran kuin kudoksessa on selluliittia eli soluvälitilassa olevaa kuonaa. Mikäli painoa haluaa pudottaa, siihen tarvitaan pehmeän joustavaa liikuntaa, joka ei tuki lihaksia, esimerkiksi uinti, kävely tai tanssi. Painonpudotukseen on aina otettava huomioon ruokavalio, joista parhain on mahdollisimman kasviperäinen ja lisäaineeton. Suoliston hyvinvointi on myös oleellinen osa hyvää ravintokiertoa ja painonhallintaa.

Aromatican Selluliitti-lotion ja öljyn-pohjaiset itsehoitoon ja hoitoloiden käyttöön tarkoitetut tuotteet ovat olleet sekä hoitoloiden että yksityisten henkilöiden käytössä jo runsaat 20 vuotta. Ne ovat edelleen suosiossa, sillä käyttäjät ovat enenevässä määrin tietoisia puhtaiden luonnon aineiden merkityksestä sekä sisäisesti että iholla. Aromatican tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kasviperäisistä aineista joten ne tukevat aineenvaihduntaa eivätkä rasita kehomme toimintoja.

Aromatican Selluliitti lotion  ja – öljyt ovat koostumukseltaan ja vaikuttavuudeltaan samat. Öljy-pohjaiset tuotteet ovat enimmäkseen ammattilaisten käytössä. Lotion-pohjaiset sen sijaan ovat helppokäyttöisiä itsehoidossa ja imeytyvät nopeasti ihoon, eivätkä jätä ihoa öljyiseksi.

Selluliitin poisto puhdistaa ja virkistää elimistön sekä kohottaa mielialan.

SELLULIITTILOTION JA SELLULIITTIÖLJY

Selluliitti lotionit 1&2, ovat 60ml pumppupullossa. Siitä on helppo pumpata kädelle sopiva käyttömäärä käsiteltävälle alueelle.
Selluliittiöljyt 1&2, ovat 60ml pullossa, jossa on pienireikäinen annostelukorkki, jonka voi halutessaan helposti poistaa

Selluliittihoitoaineita on kaksi erilaista koska naisen hormonikierto ja hormonaaliset muutokset kuukauden tai vaihdevuosien aikana vaihtelevat.

Selluliittihoitoaine 1. sisältää eteerisiä öljyjä, esimerkiksi Seetri ja Niaouli, jotka tukevat estrogeenivaiheen tasapainoa. Selluliittihoitoaine 2 on tehokas nestekierron elvyttäjä ja mielialan kohottaja. Näitä vaikutuksia tuovat mm. Kataja ja Ylang Ylang. Selluliittituotteet 2, elvyttävät lymfankiertoa, mikä puolestaan edistää nesteen- ja kuona aineiden poistoa.

Molemmilla hoitoaineilla 1. ja 2 on yhteisiä vaikutuksia ne virkistävät fyysisesti, lievittävät PMS oireita ja tukevat immuunipuolustusta.

Kevyt ihon kuorinta kintaalla tai pehmeähköllä luonnonkuituisella harjalla ennen käsittelyä aktivoi pintaverenkierron ja edistää ihon uusiutumista.

Ulla-Maija Grace