Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

ULLA GRACEN SWEET DREAMS AUTTAA SINUA UINUMAAN LÄPI YÖN NAUTTIEN MAKEAA UNTA!

Nykypäivän kiireinen elämäntyyli ja muut mahdolliset stressaavat tekijät pakottavat monet ihmiset painiskelemaan unettomuuden kanssa. Ei saa nukuttua tarpeeksi, mielessä pyörii tuhat ja sata ajatusta, pahimmassa tapauksessa ei pysty nukahtamaan ollenkaan. Uni saattaa olla katkonaista, tai voi olla vaikeaa päästä syvään uneen. Huonosti nukutun yön jälkeen olotila on kaikkea muuta kuin virkeä. Ihmiset ovat kautta aikojen hyödyntäneet luonnon kasveista ja kukista saatuja eteerisiä öljyjä, jotka tutkitusti vaikuttavat koko elimistössä sekä tuoksun välityksellä, että ihon läpi imeytymällä paikallisesti elimistöön. Eteerisillä öljyillä on myös merkittäviä hyötyvaikutuksia uneen pääsemisessä.

 

 

SWEET DREAMS ON PAREMPAA KUIN NUKKUMATIN UNIHIEKKA

Ulla-Maija Gracen kehittelemä Sweet Dreams hyödyntää monia eteerisiä öljyjä kuten mm.

Laventelia (Lavandula angustifolia), jota on kautta aikojen käytetty rauhoittamaan oloa, Ylang Ylang (Cananga odorata) puolestaan lievittää ärtymystä ja levottomuutta ja Frankinsese öljyä (Boswellia carterii), joka syventää hengitystä ja tyynnyttää mieltä. Sweet Dreams on turvallinen ja käyttövalmis sellaisenaan. Lotion on pumppupullossa, ja näin ollen helppo levittää iholle.

 

 

 

 

PARAS HYÖTY JUURI SINULLE
Sweet Dreams tuo sinulle monia hyötyvaikutuksia:

  • Helpottaa nukahtamista
  • Edistää hyvään uneen pääsemistä pehmeästi
  • Rauhoittaa mieltä
  • Auttaa tasapainottamaan nukkumisen ja heräämisen rytmiä

Ulla Grace tuotteet ovat Ulla-Maija Gracen yli 30 vuoden aikana kehittämiä luonnonmukaisia hoitotuotteita. Syvällä alan kokemuksella ja ammattitaidolla hän yhdistää eteerisiä öljyjä tieteellisen (eteeristen öljyjen kemia) sekä holistisen tiedon pohjalta Ulla Grace-tuotteiksi, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Ulla-Maija
luennoi kansainvälisissä konferensseissa, kirjoittaa alan ammattilehdissä, opettaa Wellness- hyvinvointia ja kouluttaa eteeristen öljyjen käytössä, sekä kirjoittaa kirjoja hyvinvoinnista ja sen edistämisestä Ulla Grace-tuotteilla. Ulla Grace tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt ovat puhtaita luomutuotteita, eikä niitä ole jatkettu tai muunneltu millään.
Tuotteilla on myös
arvostettu englantilainen
Soil Association COSMOS organic/natural sertifiointi. 

Kirjoitti: Odetta Lee-Simmons