Ulla Grace Hyvinvointia on päättämässä toimintansa

LAAKERI, Laurus nobilis
Laakeri on välimeren maissa hyvin arvostettu puu ja yrtti. Suomessa se ei talvehdi, mutta alkukesästä ne löytyvät iloksemme kukkakauposta ja toreilta.  Laakerin sanotaan olevan kasvikunnalle sama kuin leijona on  eläinkunnalle – jalo ja voimakas! Etelä Euroopassa laakeria käytetään monenlaisten ruokien  maustamiseen. Minun mielestäni sen maku tuo hyvin moneen ruokaan pehmeän yllättävää “makeutta”.  Erityisen hyvä vivahteen se antaa lipstikan kanssa kanttarellikastikeeseen.

220px-Laurus_nobilis_001

 

Laurus  nobilis oil,

 

Hoitavana aineena laakerilla on voimaannuttava ominaisuus. Se elvyttää sekä mieltä että kehoa ja lievittää stressiä joka niin monesti vie meiltä voimat. Laakerinlehti seppelettä on käytetty juhlistamaan onnistumista ja voittoa sekä milen että kehon koitoksissa.


Laakerin eteerisen öljyn tuoksu
on erittäin miellyttävä ja  sopii myös tuoksukäyttöön mm. avaamaan hengitysteitä ja irrottamaan limaa. Tuoksukäytössä se tasapainottaa mielialoja ja puhdistaa huoneilmaa

Laakeria olen käyttänyt erityisesti silloin kun tarvitaan mielen avartumista, raikastumista sekä virkistämään ja eidstämään fyysistä jaksamista mm. ULLA GRACE  WELLNESS  sarjan ENERGIZER tuotteessa. Energizerista on apua myös näin kesäaikaan kun valoisat yöt kutsuvat valvomaan ja nauttimaan kesästä.

Energizer

 

 

Energixer lotionissa olen käyttänyt myös Rosmariini (Rosmarinus officinalis) ja Piparminttu ( Mentha x piperita) öljyjä joka tukevat laakerin elvyttäviä ominaisuukisa.

Ulla-Maija Grace